Emotivna podrška       Želite li da razgovarate?    Klikom na Live Support ONLINE otvara se čet prozor. Četujte sa nama o svemu što vas pritiska, nemate ili ne želite sa bilo kim drugim. Razgovor je potpuno anoniman i poverljiv.

Kontakt

Emotivna podrška

Ukoliko želite poverljiv razgovor možete nas kontaktirati

putem telefona na besplatan broj 0800 300 303 ili 021 6623 393, elektronske pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili četa.

Princip rada Centra je veoma jednostavan, kada pozovete naš broj sa druge strane će se javiti neko ko će želeti da sasluša šta imate da kažete, otvoreno pristupa najbolnijim temama, pokuša da razume, ne osuđuje, daje mogućnost da kroz poverljiv razgovor podelite teret koji se nakupio u grudima, grlu, glavi... Ponekad je potrebno izgovoriti svoje misli naglas.
Telefon Centra je tu svakog dana (i vikendom, i praznicima) od 14h do 23h
Besplatan broj za sve mreže 0800 300 303 ili 021/6623 393

kontakt

Ukoliko vam je teško da govorite o onom što vas pritiska i izaziva nemir i lakše vam je da svoja osećanja, misli, probleme izrazite putem pisane reči možete nam poslati mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Prednost pošte je da ne morate da pazite na vreme slanja te pismo možete napisati kada god osećate potrebu, bez obzira koje je doba dana ili noci. Na vaš e-mail ce biti odgovoreno u roku od 24 časa.

Ako vam je lakše da pišete, a voleli bi da odgovor dobijete brzo u gornjem levom uglu se nalazi ikonica Centar Srce ONLINE pritiskom na to dugme otvarate čet prozor sa nekim od naših volontera. Pišite otvoreno o svemu onom sa čim se suočavate, i očekujte otvoren, iskren odgovor napisan sa razumevanjem, podrškom, željom da se pomogne i bez osude.
Četovati možete svakog dana od 14h do 23h. Ukoliko na ikonici pise busy znači da su svi volonteri trenutno zauzeti, te vas pozivamo da pokušate kasnije ili pošaljete mail.

Mnogi naši korisnici zainteresovani  su da  i lično porazgovaraju o problemima koji ih muče. Nažalost, nemamo uslova da im to omogućimo. Smešteni smo u jednoj maloj prostoriji tako da je nemoguće da u njoj u isto vreme pružamo podršku putem telefona, maila i lično.

 

Saradnja

Centar je otvoren za različite oblike saradnje u skladu sa principima svog rada. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa “Srcem”, možete nak kontaktirati svakog dana od 14 do 23 časa na broj telefona 021/6623 393, ili putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Donacije

Centar “Srce” nema redovne i sigurne izvore finansiranja. Mi smo volonterska i neprofitna organizacija,ali nismo oslobođeni plaćanja zakupa poslovnog prostora, struje, komunalija, telefona i ostalih osnovnih troškova koji su neophodni da bismo nesmetano obavljali svoje redovne aktivnosti.

Održivost, a naročito razvoj “Srca”, zavisi od finansijske i materijalne pomoći vlada, institucija, razvijenih nevladinih organizacija, fondacija, ali i donacija građana dobre volje.

Ukoliko želite da nam finansijski pomognete, možete uplatiti svoju donaciju na:

  • dinarski račun 355-1020146-40, Vojvođanska banka a.d., Novi Sad, Železnička 3, i
  • devizni račun 20-305-0000030.2, ProCredit Bank a.d., ekspozitura Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 76

Ukoliko smatrate da nam na neki drugi način možete pomoći, javite se na broj telefona 021/66 23 393 svakog dana od 14 do 23 časa, ili pišite na mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Designed by Monia, Mushu and Sladjana